Corteva.gen.tr

Sıkça Sorulan Sorular

Listerine gargara faydaları

Listerine®, kötü ağız kokusuna neden olan bakterilerle savaşır, nefesi tazeler ve uzun süre ferah kalmasını sağlar. 7.gün – Daha az plak! Listerine®, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar.Feb 16, 2558 BE

Listerine kullandıktan sonra ağız yıkanır mı?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.

Listerine gargara yapılır mı?

hergün iki kere fircalasan ve listerine ile gargalasan agzin her defasinda yanabilir. listerine agizda 30 saniye kadar tutulmali ve gargara yapilmalidir. ardindan su ile agzinizi gargaralamaniz etkisini azaltmiyormus almanya web sitesinde sikca sorulan sorular kismindan aldigim bilgilere göre. …

Listerine ile neler yapılır?

Eğer Listerine'iniz varsa, pamuğa birkaç damla damlatıp koltuk altınıza uygulayabilirsiniz.

  • 2- Tırnak mantarlarından kurtulun. …
  • 3- Tuvalet fırçanızı temizleyebilirsiniz. …
  • 4- Çöpünüzdeki kötü kokuyu önler. …
  • 5- Diş fırçanızı bakterilerden arındırın. …
  • 6- Kaşıntıyı geçirir. …
  • 7- Çamaşır makinenizi güzel kokutun.

Listerine ne zaman kullanılır?

→ Komple ağız hijyeni için LISTERINE® günlük kullanıma yönelik ağız bakım ürününü sabah ve akşamları günde iki kez dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanın.

Gargara yaptıktan sonra ağız suyla durulanır mı?

Zaten bu bakım suyu; çalkalamak maksadı ile ağız içerisinde tam bir bakım sağlamak amaçlıdır. Bu yüzden; dişleri güzel bir şekilde fırçaladıktan sonra, ağız bakım suyu ile en fazla 1 dakika olacak şekilde gargara yapmak gerekmektedir. Bu gargara işleminin ardından normal bir su ile ağzı çalkalamaya gerek yoktur.

Listerine ağız kokusunu giderir mi?

Kötü ağız kokusunu engellemenin iyi bir yolu, günlük bakımın bir parçası olarak dişlerinizi fırçaladıktan sonra LISTERINE® FRESH BURST gibi bir ağız bakım ürünü kullanmaktır. Böylece, kötü ağız kokusunun sebeplerine karşı sürekli koruma sağlanır.

Diş teli varken gargara yapılır mı?

Diş telleri varken ağız bakımında öncelikle yumuşak uçlu bir diş fırçası (ortodontik diş fırçaları), arayüz fırçaları, diş ipi, ağız gargarası, ağız duşu bir arada kullanılmalıdır. … Ağız gargarası ise yardımcı olarak kullanılır, asla fırçalamanın yerine geçmez.

admin

Back to top